Emballage & Pakkefyld

Hos PurePaint går vi ikke kun op i hvad der er i malingen, men også i hvilken emballage og pakkefyld, som malingen er i og bliver forsendt i. Vores maling er plastik-fri og vi gør vil alt for at minimerer brugen af plastik generelt.
Spande og bøtter

Der er en del områder, hvor plastik simpelthen ikke kan ungås. Når det drejer sig om maling, så ligger spanden jo lige ret for. Vi har både spande/bøtter i plastik og metal. Vores plastikspande er af genbrugsplastik. Det ligger os meget på sinde, at emballagen er genanvendt og kan genanvendes igen. Plastik er udråbt som den store skurk, men faktisk er metal når man taler om CO2, en større synder. Plastik er i mange tilfælde et bæredygtigt alternativ til eks metaller, hvis bare vi genanvender det og sørger for at det ikke havner i naturen. Vi har derfor alle et ansvar, både producent og forbruger, for at plastikken igen kan anvendes og ikke ender som engangs plastik.

 

Emballage ved forsendelse

Vi er stolte af vores maling og ønsker at vores bæredygtige DNA skal skinne igennem fra inderst til yderst. Ligesom vi giver jer fuld gennemsigtighed med indholdet i vores maling, så ønsker vi det også mht emballage.

 

Vi bruger kun 100 % genbrugs pakkefyld fordi:

  • Energiforbruget er omkring 50 % lavere, når genanvendt pap og pair anvendes som råvare sammenlignet med en ny råvarer fra skoven. 
  • Pap og papir kan genanvendes 6-7 gange, før fibrene er brugt op

 

PurePaints 3 største kriterier til emballage

  • Det er af genanvendt materiale
  • Det kan genanvendes igen
  • Der er biologisk nedbrydeligt

 

Stop Papirspild mærket https://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/5148/l/2 CO2 Neutralt