Emballage & Pakkefyld

Hos PurePaint går vi ikke kun op i hvad der er i malingen, men også i hvilken emballage og pakkefyld, som malingen er i og bliver forsendt i. Vores maling er plastik-fri og vi gør vil alt for at minimerer brugen af plastik generelt.
Spande og bøtter

Der er en del områder, hvor plastik simpelthen ikke kan ungås. Når det drejer sig om maling, så ligger spanden jo lige ret for. Vi har både spande/bøtter i plastik og metal. Vores plastikspande er af genbrugsplastik. Det ligger os meget på sinde, at emballagen er genanvendt og kan genanvendes igen. Plastik er udråbt som den store skurk, men faktisk er metal når man taler om CO2, en større synder. Plastik er i mange tilfælde et bæredygtigt alternativ til eks metaller, hvis bare vi genanvender det og sørger for at det ikke havner i naturen. Vi har derfor alle et ansvar, både producent og forbruger, for at plastikken igen kan anvendes og ikke ender som engangs plastik.

 

Emballage ved forsendelse

Alle vores papkasser er af genanvendt materiale og havner de igen i papsorteringen, så vil de kunne få nyt liv.

Vores helt store kæphest er pakkefyldet. Pakkefyldet har vi prøvet på flere måder, at løse på en bæredygtig måde. Når det drejer sig om at sende 10 liter maling der vejer omkring 14 kg med GLS, må vi erkende, at vi har haft en del udfordringer. For mange retur spande, hvor hele kassen og spanden indeni, er smadret til ukendelighed, er desværre ikke et særsyn. Vi har prøvet genanvendt papfyld, men er nu gået over til luftpuderne i plastik. De tager stødet fra et evt fald væsentlig bedre en pappet. Går spanden i stykker under transporten, er det jo ikke alene surt for os og vores kunder, men også et produkt som bare går til spilde. Derfor er vi lige nu havnet på luftpuderne af plastmateriale, da vi kan se at de klarer opgaven bedre end pappet. Vi tænker selvfølgelig også her på at næste skridt evt er bio luftpuder af plast.

Vi er stolte af vores maling og ønsker at vores bæredygtige DNA skal skinne igennem fra inderst til yderst. Så vi er altid på udkig efter mere bæredygtige alternativer, end det vi har allerede. Ligesom vi giver jer fuld gennemsigtighed med indholdet i vores maling, så ønsker vi også mht emballage, at vise jer hvor udfordrende det kan være, at sende så tunge varer på den mest miljøvenlig og økonomiske måde.

 

PurePaints 3 største kriterier til emballage

  • Det er af genanvendt materiale
  • Det kan genanvendes igen
  • Der er biologisk nedbrydeligt

 

Stop Papirspild mærket https://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/5148/l/2 CO2 Neutralt