Om Purepaint

Jeg hedder Johanne Strømberg og jeg startede PurePaint, da vi selv stod og efterspurgte bæredygtig maling til vores gamle bondehus fra 1850.

Huset var malet med plastikmaling både ude og inde. Da vi flyttede ind, havde vi noget af en opgave foran os. Vi vidste, at erstattede vi ikke det eksisterende maling med rene naturmaterialer, ville huset ikke kunne ånde og dermed ville fugt, svampe og råd få frit slag.

Tanken omkring rene naturmaterialer var ikke kun et ønske for at få huset til at kunne ånde, men også et ønske om at få et sundt og giftfrit indeklima for os og vores børn.

 

De økologiske værdier har jeg fået ind med modermælken. Jeg er selv vokset op med forældre som havde mange tanker omkring, økologi, biodynamikken og i det hele taget en levevis som var selvforsynende og bæredygtig. Dette har lagt fundamentet for mine værdier vedrørende natur, miljø og den økologiske tankegang.

 

Jeg har i næsten 10 år arbejdet med kontrol af økologiske jordbrug i Staten. I dette arbejde har jeg arbejdet meget med indholdstoffer og økologiregler, en viden jeg bærer med videre i PurePaint.

 

Jeg har valgt at forhandle netop maling fra Leinos Naturfarben fra Tyskland og fra svenske Allbäck, da de begge producerer naturprodukter af høj kvalitet, som de igennem mange år forfinet. 

 

Velkommen i butikken!

 

Med venlig hilsen

Johanne Strømberg

 

 

Stop Papirspild mærket https://www.ingenco2.dk/crt/dispcust/c/5148/l/2 CO2 Neutralt