Hæfter naturmaling på plastikmaling?

Oprettet d.

Hæfter naturmaling på plastikmaling?

Jeg får mange henvendelser på om naturmaling hæfter ovenpå almindelig maling som er plastbaseret.

Det korte svar er: Vores Væg- og loftsmaling hæfter rigtig fint på plastikmaling.

Faktisk oplever jeg en stor tilgang af førstegangs brugere af naturmaling. Det vil sige, at det meste af det maling jeg sælger bliver malet ovenpå plastikmaling.

Naturmaling er ikke kun godt for dit helbred, men også godt for åndbarheden i dit hus/lejlighed. Malingen er meget diffusionsåben og giver dermed luft og fugt lov til at ‘vandre’ igennem malingen frem og tilbage. På den måde nedsætter du risikoen for fugtophobninger som kan føre til eks angreb skimmelsvamp og råd.

Det er klart ligger der mange lag af plastikmaling på væggen, nedsætter det jo åndbarheden, men du får stadig et indeklima-effekten af at naturmalingens rene og naturlige indhold.

Har du flere sprøgsmål til dette, så ring eller skriv endelig til mig.

 

 

PurePaint


Kommentar(er) 1

  • Karina Jensen
    Karina Jensen

    Kære Purepaint Jeg er faldet over din side og de smukke farver. Jeg står over for at skulle måle køkken, og har drømme om farver i andre rum. Har dog generelt svært ved at vælge farver og særligt nuancer i forhold til sammensætning og det udtryk jeg ønsker, og kommer derfor ikke videre. Jeg så på din side at du også tilbyder konsulent bistand i forhold til valg af farver. Det lyder jo som noget jeg kan bruge. Håber det er ok, at spørge hvad dine forudsætninger er for at yde denne hjælp, og om du tror du kan hjælpe ud fra min beskrivelse af mit behov. God dag og mange hilsner Karina

    Svar

Skriv din kommentar