Er PurePaints maling Svanemærket eller Indeklimamærket?

oprettet d.

Er PurePaints maling Svanemærket eller Indeklimamærket?

 

Spørgsmål fra en kunde:

Hej.

Jeg skriver fordi jeg overvejer at købe jeres maling. Jeg er dog nysgerrig på hvorfor i ikke er svanemærket og/eller om i er indeklima mærket? Mvh Ditte

 

Hej Ditte

Tusind tak for dit spørgsmål. Det er et vigtigt ét! 

Den helt korte version er, at maling kan mærkes med Svanemærket og Indeklimamærket, til trods for at der er skadelig kemi og mikroplastik i.

Vi ønsker ikke at bruge så mange penge på en dyr mærkningsordning, der i sidste sætter os sammen med maling, der er langt dårligere miljømæssigt og indeklimamæssigt. Vi underkender på samme tid ikke værdien i disse mærkningsordninger, for de er da super vigtige, da de trods alt sætter barren i en hvis højde.

Vi har nørdet dette meget og ønsker i bund og grund blot, at folk får vished over indholdet. Så man aktivt selv kan tage stilling. Hos os, får du et fuldt overblik over ALLE de ingredienser der er i malingen. Vi synes at det bør være en ret, at kunne få at vide, hvad man maler ind på så store flader i ens hjem. Som det er nu, skal malingsproducenterne ikke oplyse om det fulde indhold. Det gør at mange malingsallergikere, famler i blinde. Flere malingsallergikere oplyser, at til trods for flere henvendelser til store malingsproducenter, så er det ikke muligt at få en komplet indholdsdeklaration.

Vi I PurePaint synes, at ligesom i kosmetik, cremer og for den sags skyld i fødevarer, så skal producenterne oplyse en fuld indholdsliste over komponenterne i produktet.

Flere af vores produkter er mærket med mærket InVena, som er en international organisation der certificerer produkters bæredygtighed, ud fra vugge til grav princippet.

 

Har du flere spørgsmål, siger du endelig til!

 

Med venlig hilsen

PurePaint


Kommentar(er) 1

  • Troels
    Troels

    Hej Johanne Tak for info! Er jeres maling mere øko og klimavenlig med Auro?

    Svar

Skriv din kommentar